Edward

Vaatamisi: 604

Edwardist aka Robertist .

Edward Cullen on tegelikult , raamatu / filmi tegelane, vampiir - seega pole teda tegelikult päriselus olemas.
Niietsiin siis , pigem ülevaade temast - kui pärisinimesest.
Vabandan vb vigade pärast , tõlkisin teksti ise inglisekeeles eestikeelde.

Robert Pattinson..

Roberti täispikk nimi on Robert Thomas Pattinson , sündinud 13. mail aastal 1986 - 22 aastane .
Ta on briti näitleja , modell & mingil määral laulja .
Kõige tuntumaks saigi ta oma rollis Edward Cullen , filmis Twilight ehk Videvik.
Tuntust on ta kogunud ka Cedric Diggorina filmis Harry Potter and the Goblet of fire ehk Harry Potter & Tulepeeker.

Varajane elu ..

Robert on sündinud Inglismaal , Londonis.
Tema armastus näitlemise vastu sai alguse Barnes Theatre Company's .
Pärast mõningaid proove hakkas ta näitlema.
Peale seda, kui ta proovis kätt amatöörina Macabeth'is , proovis ta ka modellindust .

Karjäär..

Ta esines filmis Ring of the Nibelungs ehk Nibelungide Sõrmus , aastal 2004.
Tema osad küll kustutati , ja tema osa sai näha ainult DVD versioonis.
Aastal 2005 , näitles ta Cedric Diggory't , nagu ma enne mainisin filmis Harry Potter and the Goblet of Fire , eestikeelse nimetusega Harry Potter & Tulepeeker.
Järelikult oli ta nimetatud seal filmis tolle aasta British star of Tomorrow'i järgi .
Teda on peetud üle ühe korra järgmiseks Jude Law'iks.
Pattinson esines ka Hackett'i 2007 aasta sügiskollektsiooni kampaaniareklaamis.
Ta näitleb Edward Cullenit , filmis Twilight , eestikeelse nimetusega Videvik [nagu ma enne mainisin] , mis põhineb Stephenie Meye'ri enimmüüdud samanimelises romaanis.
Film esilinastus 21.11.08 Põhja - Ameerikas.
Algselt oli Robert ebakindel , esinemisproovis Edward Cullenina , kartes et pole suuteline olema nii perfektne , kui on tegelaskuju .
Jaanuaris 2009 , alustab ta filmi Parts Per Billion , mille kohta ta on öelnud : " üks kõige lüürilisemaid käsikirju , mida ma olen enda elus lugenud. "

Filmograafia..

Aasta 2004 ..
Film - Vanity Fair , tegelaskuju Rawdy Crawley.
Film - Ring of the Nibelungs , tegelaskuju Giselher.

Aasta 2005..
Film - Harry Potter and the Goblet of Fire , tegelaskuju Cedric Diggory.

Aasta 2006..
Film - The Haunted Airman , tegelaskuju Toby Jugg.

Aasta 2007..
Film - The Bad Mother's Handbook , tegelaskuju Daniel Gale.
Film - Harry Potter and the Order of the Phoenix , tegelaskuju Cedric Diggory.

Aasta 2008 ..
Film - How to Be , tegelaskuju Art.
Film - Twilight , tegelaskuju Edward Cullen.
Film - The Summer House , tegelaskuju Richard.

Aasta 2009 ..
Film - Little Ashes , tegelaskuju Salvador Dali.
Film - Parts Per Billion , tegelaskuju TBA.
Film - New Moon , tegelaskuju Edward Cullen.

PS! Kõik tekst on minu tõlgitud ! - mitte kopeerida!!.

Kommentaarid

Jeferyn (03.01.2009 22:56) 
Hm.
Teda ei olnud teda Harry Potteri 5 osas, sest ta sai ju 4 osas surma lõpus .
Camilla (03.01.2009 22:57) 
Wikis oli nii O_O , savi . ^^
Snoopy (06.01.2009 15:21) 
Awww, ta on ka sündinud mais ja ta sündis Londonis, kuhu mina 29. veebruaril lähen... Niinunuu
Cafine (06.01.2009 15:31) 
Avvv
Jeferyn (06.01.2009 17:45) 
teadsa mäletad kui ma käisin Londos blue jahil ? et ÄKKI näen ?
nüüd tahan uuesti minna Robert Pattinsoni jahile . ..
Cafine (06.01.2009 21:52) 
Hilton (10.01.2009 13:12) 
Salvador Dali.. See on see Hispaania maalikunstnik ju
Cafine (10.01.2009 20:33) 
Mm , vb .
Aga ta näitleb teda .
Hilton (12.01.2009 15:23) 
Oeh, see saab hea olema.
Cafine (12.01.2009 16:19) 
^^ .
DigiDeutsch (13.01.2009 16:42) 
Mm... ma ei saa aru, kuidas inimesed saavad ilma Robertita elada
Cafine (14.01.2009 07:36) 
Ma ka
LoveMannu- (14.01.2009 21:17) 
lahe
Cafine (14.01.2009 21:18) 
jja kuidas veel
BellaCullen (08.02.2009 21:03) 
♥♥♥
Cafine (08.02.2009 21:05) 
^^
Kixuk2 (17.02.2009 11:08) 
Robert oli kah Harry Potteri teises osas kah vist,oli see kes seda madu seal pani ja jne.Sorryyy ei mäleta =)
Cafine (17.02.2009 11:10) 
Mmm , majtia
winnipuhh (23.02.2009 14:41) 
ossa raks Ma lähen Märtsis Roberti jahile
Cafine (23.02.2009 14:45) 
* kade *
-Ketu- (17.03.2009 00:36) 
heheee, ma lähen New mooni filmimisele - Roomasse ( kui veab ) yeeeeee, yeeeeee,

Ja muide Edward and Robert are ONLY MINE !!!
Fessu (17.03.2009 07:58) 
Äge . See hakkas kka juba. ^^


Jep , Edward is yours ;dd .
UnIdentified (30.03.2011 18:33) 
Mul ka mais sünna jee . Kahjuks mitte samal kuupäeval . Ma ei mäleta teda HP5-st . Peab vist uuesti üle vaatama.
_TheTr0llFacee_ (11.02.2012 18:51) 
Ta mängis Cedric Diggorit Harry Potter & Tule peekris ja see oli neljas osa