Logi sisse»  |  APPI! Unustasin salasõna!  |  Registreeru kasutajaks
KasutajanimiSalasõna
KasutajanimiEmail

Foorum

Kokandusfoorum  » *Võitjad selgunud* Mängukoopa Salaretsept

Hekik kirjutas , 12.02.2009 17:08 #1048540

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1968
Punkte: 969
Viimati: 29.08.2018 15:54
Kollikood: 362172
profiil | kolliurg
Hei, teen siis ühe võistluse, mille auhindadeks on :

1. Koht 80 Tähte

2. Koht 55 Tähte

3. Koht 40 Tähte

NB ! Retsept peab olema teostatav ning ained peavad olema kättesaadavad, mis sellest, et see retsept Salajane on (p)

Lisapunkte annab kindlasti see, kui on õpetus pikk ja arusaadav, lahti seletatud ja ILMA KIRJAVIGADETA!
Muud reeglid:
Ühelt kasutajalt MAX. 3 retsepti!
Retsept PEAB olema pikk ja korralik mitte nt. sega muna ja jahu kokku saadki kätte.
Kirjelda kindlasti oma retsepti tulemuse välimust ja maitset vähemalt paari lausega.
Õpetuses peab olema märgitud koostis ja õpetus!
Retsept võiks olla millegi hea kohta!

Ebasobivad postitused kustutame teemast! (Samuti ka neljandad ja rohkemad retseptid)

Edu kokamaagidele :P

muutis : Hekik - 15.02.2009 20:56


And I'll be good like god with an extra o


-ReTu- kirjutas , 12.02.2009 17:42 #1048585

Foorumi virtuaalse salamaailma taastaja
Postitusi: 7709
Punkte: 49949
Viimati: 02.03.2018 22:35
Kollikood: 266950
profiil | kolliurg
Reelika eriline küpsisetort .

Selleks, et üldse torti teha, tuleb osta need :
4 pakki tavalist valgeid Selga küpsiseid, maasikamaitselist kohupiima (2-3 toru on piisav. ), piima, maasikaid/mandariine/shokolaadikomme,

Alustuseks vala kausi natukene piima, kuhu sa hakkad küpsiseid kastma. : )
Ava üks küpsisepakk, leota seda piimas kuskil 30 sekundit ja aseta see järel see kandikule/taldrikule, kus sul tort valmib.
Nüüd võta uus küpsis, kasta see piima sisse, aseta alusele. Mina soovitan need nii panna, 8x6 . lihtsalt laod need nii kõrvuti. Kui üks kiht küpsiseid on laotud, pane sinna peale maasikakohupiima ja aja see ühtlase kihina laiali küpsiste peale.
Kui see tehtud, tee šokolaadikommid väikesteks tükkideks, soovitan hakkida või riivida ! ja puista seda kohupiimale.
Ja nüüd jälle pane kiht küpsiseid , pane kohupiima peale , šokolaadikommi ja nii tee nii kaua, kui oled 5 kihti , või rohkem juba küpsiseid pannud . Alati leota küpsiseid piimas, seda parem jääb !
Viimasele kihile, soovitan peale panna ka kommi tükke + suvel on hea panna ka maasikatükikesi, või võid panna ka mandariini tükke.
Ja jäta kook 1-2'ks tunniks külmakappi seisma ja varsti saad juba ise selle kallal süüa . :P


'Cause I'm only a crack in this castle of glass...


Hekik kirjutas , 12.02.2009 19:11 #1048738

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1968
Punkte: 969
Viimati: 29.08.2018 15:54
Kollikood: 362172
profiil | kolliurg
Auhinnad jagan mina .
Väikeste resurssidega koopajumalapoolt muidugi :D

muutis : Hekik - 12.02.2009 19:11


And I'll be good like god with an extra o


Cherly kirjutas , 12.02.2009 19:29 #1048768

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1971
Punkte: 8164
Viimati: 27.06.2013 00:46
Kollikood: 348562
profiil | kolliurg
keeksitort.

Koostis :
300 grammi vaarikatoormoosi(soovitan valmis moosi),
1 valmis poekeeks.
Ka.kaokreem :
2 kuhjaga supilusikat ka.kaod.
300g hapukoort,
3 supilusikat suhkrut.

Alustuseks lõika keeks viiludeks.Sega ka.kaokreemiks hapukoor, suhkur ja ka.kao. Pane taldrikule/kandikule 4 viilu keeksi, (siis tuleb ruudukujuline).Määri neile vaarikatoormoosi ja ka.kaokreemi.Pane uuesti4 viilu keeksi, peale vaarikatoormoosi ja ka.kaokreemi.Seejärel pane tort 10 minutiks külma.Jätka kihtide ladumist kuni aineid jätkub.Kõige pealmisele kihile pange ainult ka.kaokreemi.Tõsta tort 2-3 tunniks külmkappi.Välja võttes saate imehea keeksitordi.

Janne ^_^

muutis : Cherly - 13.02.2009 21:25


Tegelikult olen ma ingel, aga nädalavahetustel panen tiivad kotti .


merje9 kirjutas , 13.02.2009 15:36 #1049414

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1902
Punkte: 120098
Viimati: 28.06.2016 01:37
Kollikood: 230363
profiil | kolliurg
Šokolaadisüdamed

Koostis:
200g Küpsetusmargariin
150 g Suhkur
1 tk Muna
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
4 sl Naturaalne ka*kaopulber
1 tl Küpsetuspulber
5 dl Jahu
Kaunistuseks pärlsuhkur

Vahusta pehme margariin suhkruga, mikserda juurde toasoe muna. Lisa küpsetuspulbri, ka*kao ja vanillsuhkruga segatud jahu. Hoia kilesse pakitult mõned tunnid külmas.
Rulli tainas 5 mm paksuseks ning võta sellest vormiga südameid või muid
meelepäraseid kujundeid. Pintselda veega üle, raputa peale pärlsuhkrut ja küpseta 175° juures 10–12 minutit.

kook ise tuleb imemaitsev ja sobib kingituseks oma parimale sõbrale.

muutis : merje9 - 13.02.2009 15:37

Stainy kirjutas , 13.02.2009 18:39 #1049866

Foorumi pühalik kaitsja ja oravate kuningas
Postitusi: 5140
Punkte: 2492
Viimati: 19.06.2018 00:24
Kollikood: 284911
profiil | kolliurg
Kuumad singisaiad

Koostis:
... ( mitu ise tahad ) röstsaiaviilu.
Sinki.
Riivitud juustu.
Merevaiku ( sulatatud juust )
Küpsetuspaberit.
Küpsetusplaat.

Võta röstsaiaviilud, ja määri nendele merevaiku peale. Seejäreal lõika sink kas kuubikuteks, või väikesteks siledateks ribadeks, ning ribad seejärel ruutudeks. Puista singitükid röstsaiade peale ja vajuta need õrnalt kinni. Raputa julgelt peale ka riivjuustu. Pane küpsetusplaadile peale küpsetuspaber. Ningseejärel singisaiad. Küpseta singisaiu 200° kraadi juures 15 mini. Ja niikaua kuni näed, et saia ääred pruunimaks lähevad.

Saiad ise tulevad kuumana väga head ja maitsvad.


If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second. 'J. Depp


-Zorry- kirjutas , 13.02.2009 19:20 #1050003

Foorumi 29 peaga kuld-salamandrite jumalus ja päästja
Postitusi: 3639
Punkte: 172974
Viimati: 13.10.2012 23:15
Kollikood: 259085
profiil | kolliurg
Kuusesai

Tainas: 25 g toasooja pärmi, 2,5 dl käesooja piima, 9 dl nisujahu, 100 g toasooja võid, 1 dl suhkrut, 1tl soola, 0,5 sl kardemoni

Täidis: 100 g toasooja maitsestamata toorjuustu, 50 g toasooja võid, 1 dl fariinisuhkrut, 1tl kaneeli, 0,25 tl ingverit, 2 sl nisujahu, 2 dl rosinaid

Määrimiseks: 1 muna

Kaunistuseks: pärlsuhkrut, punaseid kirsse suhkrusiirupis


Hõõru pärm soola ja vähese suhkruga vedelaks. Kalla juurde käesoe piim ning sega läbi. Lisa kardemon, ülejäänud suhkru ja pool jahust, sega segamini. Viimaks lisa vähehaaval ülejäänud jahu ja tükikaupa toasoe või; sõtku seni, kuni tainas lööb kausi servade küljest lahti. Vormi tainast kena pall, puista jahuga üle ja jäta sooja kohta räti alla kerkima üheks tunniks. Valmista täidis: vahusta toasoe või suhkruga, sega hulka toorjuust, ingver, kaneel ja jahu. Rulli kerkinud tainas piklikuks nelinurgaks. Määri peale toorjuustutäidis ja puista sellele rosinaid. Keera tainatükk rulli ning lõika umbes 2 cm lausteks viiludeks. Kokku peaksid saama 16 tükki. Säti küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile esimesse ritta viis tainatükki. Järgmisesse ritta pane neid neli, edasi kolm, kaks ja üks. Viimasest tükist tee kuusejalg. Lase kuusepuul räti all kerkida 20 minutit. Määri munaga ja puista peale pärlsuhkrut. Vajuta iga tainatüki keskele punane kirss. Küpseta ahjus 200 juures 15-20 minutit. Lase räti all jahtuda.

muutis : -Zorry- - 13.02.2009 19:21


Hulaa.


varblane kirjutas , 13.02.2009 21:16 #1050417

Foorumi iidne sepistaja ja jumal
Postitusi: 2070
Punkte: 532
Viimati: 03.03.2012 07:58
Kollikood: 326139
profiil | kolliurg
Linnupiimakook Kuuele kuni kaheksale

Mahedamaitselist linnupiimakoogid saad valmistada kiirelt ja ahju kasutamata.Kaunista soovi korral enne serveerimist veel kirsimoosiga.

500 g hapukoort, 1 dl suhkrut, 2 dl vahukoort,
3 sl haput moosi (nt kirsimoosi võib olla mustikamoosi või mis soovid), 3 sl želatiini, 1,5 dl vett


Vooderda piklik vorm (20x 30 cm) seest kilega. Sega želatiini veega ja
lase 10 minutit paisuda. Seejärel sulata želatiini pliidi madala kuumusel pidevalt segades (ära lase keema tõusta). Vahusta rõõsk koor, sega kokku suhkur, hapukoore ja moosiga. Nirista pidevalt segades hulka väheke jahtunud želatiinisegu ning vala mass kilega vooderdatud vormi. Tõsta külma ja lase 2 tundi tarduda. Lõika ruutudeks ja ongi kook valmis.


Ühikarotid.......


Liisu13 kirjutas , 13.02.2009 22:24 #1050576

Foorumi kuldne käsi ja 32 peaga lohevere valvur
Postitusi: 5726
Punkte: 6714
Viimati: 19.01.2019 22:41
Kollikood: 327140
profiil | kolliurg
Megasalajane koopakollide leib . :D

Vaja läheb :
Mune ( nii palju , kui palju leibu tahad . Üks leib tehakse ühest munast )
Leiba , ise tead kui palju . ( soovitatav tavaline must leib )
Õli .


Võta leib ning lõika sellel seest ring ära nii , et leiva ääred jääks ilusti alles ega ei pudeneks. Pane pann tulele ning kalla õli peale . Kui pann on parajalt kuum , pane sinna nii palju leibu , kui mahub. ( mitte väga kokku ) Siis pane iga leiva augu sisse üks muna koos kollasega. Oota , kuni muna on paras ning võta pannilt ära. Kellele väga maitseb võib natuke soola ka peale riputada (p) .

Tulemus on väga hea , kindlasti soovitan !


mul pole foorumi allkirja ! ;D


Liisu13 kirjutas , 13.02.2009 22:29 #1050588

Foorumi kuldne käsi ja 32 peaga lohevere valvur
Postitusi: 5726
Punkte: 6714
Viimati: 19.01.2019 22:41
Kollikood: 327140
profiil | kolliurg
Kosutav liha.

Vaja läheb:

Poest ostetud toorest sealiha ( umbes kaks kilo )
Riivsaia
Soola
Pipart
õli .


Lõika liha viiludeks. Mitte liiga õhukesteks. Siis lõika ära sealt üleliigsed pekitükid. Kalla kuskile taldriku peale riivsaia. Kasta liha tükid riivsaia sisse, pane seda suht palju, nii on parem. Siis, kui oled need riivsaia sisse kastnud, pane need pannile. Raputa peale kindlasti soola oma käe järgi ja natuke pipart. Oleneb, kui soolast keegi tahab. Kui liha tükid on pruunid, võib need ära võtta. Lõika üks liha tükk lahti ja kui on punane, on veel toores.

Mulle igatahes maitseb :)

muutis : Liisu13 - 13.02.2009 22:29


mul pole foorumi allkirja ! ;D


Liisu13 kirjutas , 13.02.2009 22:33 #1050597

Foorumi kuldne käsi ja 32 peaga lohevere valvur
Postitusi: 5726
Punkte: 6714
Viimati: 19.01.2019 22:41
Kollikood: 327140
profiil | kolliurg
Küüslaugu ja juustu nämmm-nämmm .

Kes küüslauku vihkavad , ei soovita neile !

Vaja on :
Riivjuustu üks pakk .
Küüslauku 2-3 küünt.
Majoneesi.
Hapukoort.

Pane riivjuust kuskile kausi sisse. Kui paned terve paki, siis pane kolm küüslaugu küünt. Ise tead. Siis pane majoneesi nii palju, et ei oleks kuiv. Aga vaata, et sa liiga palju ka ei pane. Hapukoort pane väg vähe - korra vajuta ja siis ära rohkem pane. Sega ära. Kui on liiga kuiv, siis pane majoneesi juurde. Väga hea on. Seda on hea määrida sepikule-leivale-saiale vms. :)


mul pole foorumi allkirja ! ;D


elizabeth97 kirjutas , 13.02.2009 22:40 #1050614

Foorumi algaja
Postitusi: 121
Punkte: 2196
Viimati: 18.06.2010 13:55
Kollikood: 330728
profiil | kolliurg
Martsipanipallid sokolaaiga.
vaja lheb:
200 g martsipani,
100 g sokoaadi,
100 g metsapähkleid.
k6igepealt v6ta martsipan ja pane sellele metsapähkel sisse .tee ta umaraks.lylita pliit sisse .las ta soeneb umbes 5 min.siis kui ahi soenenud .pane sinna sisse sokolaadi tukid.sega seda pidevalt.kui sokolaad juba nagu puding ,aseta need pallikesed nuud sinna sisse.
need on nii maitsvad!

kiisukas77 kirjutas , 13.02.2009 22:56 #1050642

Foorumi leegivaldaja
Postitusi: 1264
Punkte: 51312
Viimati: 09.09.2019 23:18
Kollikood: 88331
profiil | kolliurg
Minipitsad

Tainas:
25g pärmi
0,5tl suhkrut
3dl vett
0,5tl soola
30g võid
6dl nisujahu

Kate:
2-3dl ketšupit
300g viinereid
6-7 tomatit
2-3sl pitsamaitseainet
200g riivitud juustu


Hõõru pärm suhkruga vedelaks, sega leige veega. Lisa sool, sulatatud või ja jahu, sõtku ühtlaseks tainaks ning lase kerkida. Samal ajal lõika viinerid ja tomatid viiludeks. Rulli tainas õhukeseks, lõika sellest koogivormi või 4-5cm läbimõõduga klaasi abil välja pitsapõhjad. Tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning lase 15-20 minutit kerkida. Määri põhjadele ketšupit, lao peale viinerilõigud ja tomativiil. Raputa üle pitsamaitseaine ja riivitud juustuga. Küpseta ahjus 250 kraadi juures 12-15 minutit.


If there's a war, I'll see you in Canada.


-Zorry- kirjutas , 14.02.2009 11:14 #1051050

Foorumi 29 peaga kuld-salamandrite jumalus ja päästja
Postitusi: 3639
Punkte: 172974
Viimati: 13.10.2012 23:15
Kollikood: 259085
profiil | kolliurg
Magusad marjapitsad

Tainas: 25 g värsket toasooja pärmi või 1 kotike kuivpärmi, 3 dl käesooja piima, 0,75 dl suhkrut, 1 toasoe muna, 8, 7 dl jahu, 0,5 tl soola, 75 g toasooja võid

Vanillikreem: 5 dl piima, 2 tl vanillisuhkrut või 1 vanillikaun, 1,5 dl suhkrut, 7 munakollast, 1,5 dl maisitärklist, 50 g toasooja võid

Peale: maasikaid, vaarikaid või mustikaid


Valmista kõigepealt vanillikreem. Selleks pane piim tulele ning kuumuta keemiseni. Kui kasutad vanillikauna, pane see poolitatuna koos väljakaabitud seemnetega piimapotti ja võta pärast vedeliku kuumenemist välja. Vahusta suhkur, munakollased ja maisitärklis valgeks vahuks. Nirista hulka tuline piim, samal ajal vahustamist jätkates. Vala segu kastrulisse tagasi ja kuumuta tugevalt vispeldades. Kui kreem on paksenenud, vala see külma kaussi. Lisa kuumale kreemile või ja vanillisuhkur(kui kasutad seda). Vispelda senikaua, kuni saad ühtlase kreemi. Jahuta kreem külmaveevannil või külmkapis. Taina valmistamiseks hõõru värske pärm 0,5 tl soola ja 1 tl suhkruga vedelaks. Lisa käesoe piim, seejärel ülejäänud suhkur ja muna. Viimaks sega vähehaaval hulka jahu ja toasoe või, sõtku ühtlaseks tainaks. Kui kasutad kuibpärmi, ühenda pärm vähese jahuga ja sega koos ülejäänud jahuga taina hulka. Muus osas tegutse sarnaselt eeltoodud õpetusega. Kata valmis tainas rätiga ja lase soojas kohas kerkida 30 minutit. Veereta kerkinud tainast pallikesed ning tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, lase räti all 15 minutit kerkida. Vajuta iga pallikese keskele klaasipõhjaga lohk ja tõsta sinna vanillikreema. Laota peale maasikaviile, mustikaid või vaarikaid. Määri tainaääred lahtiklopitud munaga. Küpseta ahjus 225 juures 8-10 minutit või kuni saiakesed on küpsed ja kauni värviga. Marjapitsad maitsevad kõige paremini küpsetamispäeval leigena.


Hulaa.


marike11 kirjutas , 14.02.2009 21:05 #1052467

Foorumi iidne sepistaja ja jumal
Postitusi: 2004
Punkte: 118183
Viimati: 12.12.2015 20:44
Kollikood: 347967
profiil | kolliurg
maitsvad küpsised

Osta pakk tavalisis küpsiseid 200g.
1 pakk rakvere pere viinereid (500g.)
piima
Lõika viinerid pooleks. Võta kaks küpsist ja pane viineri viilud kahe küpsise vahele. Võta väiksesse kaussi piima ja see järel pista küpsis sse (ära liiga kaua hoia). Nii lao nüüd need ilusti üksteise kõrvale. ja alus ongi valmis.
Kaunistuseks osta 1 pakk kohupiima pastat ja lõika sinna sisse viineri viilud ning kata tort ära.
Lase tordil seista 15 min.

Maitse: maitse on hea soolane ja ka magus. Serveerida võid mitut moodi kas jäätise kokteiliga,võileivaga jne.
Tulemus peaks igati ok tulema..... mmmm


Hell is empty and all the demons live here.


-freedom kirjutas , 14.02.2009 21:25 #1052511

Foorumi arhitekt ja tegelik välguBoss
Postitusi: 10964
Punkte: 62693
Viimati: 20.10.2019 14:47
Kollikood: 380904
profiil | kolliurg
Vürtsikas tortillawrap singi ja juustuga.

4 tk Nisutortilla
8 sl tomati-tšillikaste
100 g Riivjuust
100 g Sink
1 tk Punane paprika

Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri tortillale tomati-tšillikastet. Puista peale riivjuustu, hakitud sinki ja paprikat. Keera rulli, jäta tortilla serv alla ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 10 minutit ja serveeri kohe.

Tulemus peaks väga maitsev olema.


ükskord raimoga läksin kooli pakkusin talle metanooli kuid raimo ei tahtnud alkoholi võttis kaine positsiooni


hilikas kirjutas , 14.02.2009 22:28 #1052671

Foorumi algaja
Postitusi: 281
Punkte: 675777
Viimati: 04.07.2011 02:01
Kollikood: 76021
profiil | kolliurg
Superlihtne superkook superkollidele

Alustuseks pead pistma pea köögikappi, et leida sealt järgmisi tarvilikke asju: kauss, lusikas ja mõõteklaas. Kui need asjad on leitud, siis tuleb uurida, kas kodus leidub mune, jahu, suhkrut, soodat, soola ja õli või margariini. Leidsid? Tore! Kui kõik vajalikud ained on leitud, siis edasi pead oma nutikust kasutama ja leidma kusagilt rabarbreid, kui see ei õnnestu, proovi leida õunu! Mõnikord võib juhtuda, et sul ei õnnestugi rabarbreid või õunu hankida, sellegipoolest ära heida meelt, sest häda korral võib nende asemel kasutada mingeid marju või kasvõi mõnda maitsvat moosi.

Koostis lisamise järjekorras:
6 muna
2 klaasi suhkrut
½ klaasi õli või 200 grammi sulatatud margariini
3 klaasi jahu
1½ - 2 teelusikat soodat
veidi soola
2 - 3 klaasi rabarbreid või õunu

Ja nüüd võibki asuda tainast segama! Kui sul õnnestus rabarbreid hankida, siis võid need kõigepealt ära tükeldada ja neile veidi suhkrut peale raputada.
Võta 6 toorest muna ja pane need kaussi (vaata, et sa koori kaussi ei pane!), klopi munad ühtlaseks. Edasi lisa saadud segule 2 klaasitäit suhkrut ja sega. Nüüd võta umbes pool klaasitäit toiduõli (võid asendada 200 grammi sulatatud margariiniga), lisa see kaussi ja sega uuesti. Järgmisena võta 3 klaasitäit jahu, lisa sinna näpuotsaga soola ja umbes poolteist teelusikat soodat ning sega kuni oled saanud ühtlase segu. Viimasena sega tainasse rabarbri- või õunatükid (või siis see miski muu, mis sul õnnestus hankida) ja vala taigen küpsetusplaadile. Nüüd ruttu kook ahju! Sa ju panid ikka ahju juba sooja? Tubli, seda ma arvasingi. Veel pool tundi kannatust ja kook ongi valmis.
Head maiustamist!

muutis : hilikas - 14.02.2009 22:29


mis mõte sellel on?


Hekik kirjutas , 14.02.2009 23:04 #1052734

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1968
Punkte: 969
Viimati: 29.08.2018 15:54
Kollikood: 362172
profiil | kolliurg
Super hilikas!
Teil nii head retseptid, et ma ei julge siia teemasse vaadata, suu hakkab vett jooksma :D


And I'll be good like god with an extra o


~HiHiHi~ kirjutas , 15.02.2009 14:22 #1053638

Foorumi algaja
Postitusi: 264
Punkte: 3305
Viimati: 20.12.2011 18:06
Kollikood: 207432
profiil | kolliurg
Kas see peab enda mõeldud retsept olema , või võib raamatust olla ?? :D


色の愛とは何か?


Hekik kirjutas , 15.02.2009 14:27 #1053646

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1968
Punkte: 969
Viimati: 29.08.2018 15:54
Kollikood: 362172
profiil | kolliurg
Kas see peab enda mõeldud retsept olema , või võib raamatust olla ?? :D

~HiHiHi~ : 15.02.2009 14:22

No päris 1:1 ära maha ka kirjuta, soovitavalt võiksid proovind olla seda. :P


And I'll be good like god with an extra o


-Zorry- kirjutas , 15.02.2009 19:14 #1054568

Foorumi 29 peaga kuld-salamandrite jumalus ja päästja
Postitusi: 3639
Punkte: 172974
Viimati: 13.10.2012 23:15
Kollikood: 259085
profiil | kolliurg
Pisiliisanipiküsimus:

Kuidas te üldse välja selgitate võitjad? Vaatate lihtsalt kirjast, et nii magus on või teete kodus need asjad valmis?


Hulaa.


Hekik kirjutas , 15.02.2009 19:42 #1054656

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1968
Punkte: 969
Viimati: 29.08.2018 15:54
Kollikood: 362172
profiil | kolliurg
Pisiliisanipiküsimus:

Kuidas te üldse välja selgitate võitjad? Vaatate lihtsalt kirjast, et nii magus on või teete kodus need asjad valmis?

-Zorry- : 15.02.2009 19:14

Kindlasti vaatame kuidas on valmistatud, kui hästi on retsept vormistatud, ja mõned teeme arvatavasti valmis ka, mida pikem, täpsem, huvitavamalt vormistatud retsept on, seda parem see retsept on :)


And I'll be good like god with an extra o


-Zorry- kirjutas , 15.02.2009 20:29 #1054846

Foorumi 29 peaga kuld-salamandrite jumalus ja päästja
Postitusi: 3639
Punkte: 172974
Viimati: 13.10.2012 23:15
Kollikood: 259085
profiil | kolliurg
Nii, ja kuidas minu omad paistavad ja kunad siis ka tulemused tulevad ja valimised? Muidu on plaanis homme üks lisada veel.


Hulaa.


CrasyFactory kirjutas , 15.02.2009 20:36 #1054871

Foorumi iidne sepistaja ja jumal
Postitusi: 2041
Punkte: 3006
Viimati: 07.09.2013 00:09
Kollikood: 307663
profiil | kolliurg
koogel-moogel:

1-3 muna (Paras kogus on 2muna)

Nüüd asume asja kallale:
Esiteks otsi endale 2 muna, kui oled need leidnud, siis võta mingi kauss . Lõõ munad seal kohal pooleks. Kui sa leiad endale suhkrutopsi . Siis , lisa sealt natukene suhkurt. Sega kaks toorest muna ja suhkur ära, ja ongi valmis .

Ma olen seda proovind . Järgmised tulevad mingi fantaasiast


^ (l)


CrasyFactory kirjutas , 15.02.2009 20:40 #1054884

Foorumi iidne sepistaja ja jumal
Postitusi: 2041
Punkte: 3006
Viimati: 07.09.2013 00:09
Kollikood: 307663
profiil | kolliurg
Reeglid nõudsid, et retsept oleks teostatav.

muutis : Hekik - 15.02.2009 20:46


^ (l)



See teema on lukus!