Logi sisse»  |  APPI! Unustasin salasõna!  |  Registreeru kasutajaks
KasutajanimiSalasõna
KasutajanimiEmail

Foorum

Kokandusfoorum  » *VÕITJAD* Maagide võluretsept *VÕITJAD*

Nowc kirjutas , 11.10.2008 12:54 #799898

Foorumi leegivaldaja
Postitusi: 1163
Punkte: 20342
Viimati: 14.05.2015 18:25
Kollikood: 17494
profiil | kolliurg
Nii maagid hakkake kokkama ja oma lemmik retseptid siia!
Ikka parimad!


Auhinnad
*1 koht: 100 tähte
*2 koht: 50 tähte
*3 koht: 25 tähte
*Ära märgitud tööd ka midagi!
NB! Auhinnad koopajumalalt.

Reeglid
* Max. 3 retsepti. (palun eraldi postitustes)
* Ja retseptid olgu ikka söödavad!!! (Mitte nii: natuke võlupipart ja konnakeeli!)
*Seda retsepti ei tohi olla mujal siin foorumis (Võistlustel!)
*Kirjelda ka maagilise retsepti tulemust paari lausega!!!

Tähtaeg 31. oktoober

muutis : Nowc - 18.10.2008 19:46


Eriti maru värk..


Chuffu kirjutas , 11.10.2008 13:12 #799933

Foorumi mürgiste vihmametsade esimese koja punavaraan
Postitusi: 4144
Punkte: 2703
Viimati: 13.10.2016 14:56
Kollikood: 208339
profiil | kolliurg
BANANA SPLIT MAASIKATEGA

Vaja läheb:
4 väikest banaani,
0,5 l koorejäätist,
4 dl värskeid või 250 g külmutatud maasikaid,
3 dl tuhksuhkrut,
1 tl sidrunimahla,
2 dl vahukoort,
35 g mandlilaaste.

Valmista kaste- sega maasikad, tuhksuhkur ja sidrunimahl mikseris kastmeks. Koori banaanid ja lõika need pikuti pooleks. Tõsta banaanid taldrikule, aseta jäätisepallid nende kõrvale ning vala üle kastmega. Kaunistada vahukoore ja mandlilaastudega.

muutis : Chuffu - 11.10.2008 17:29


(:


-SHADY- kirjutas , 11.10.2008 14:28 #800198

Foorumi 29 peaga kuld-salamandrite jumalus ja päästja
Postitusi: 3575
Punkte: 1879
Viimati: 23.04.2014 15:17
Kollikood: 133705
profiil | kolliurg
Valmistusained
100 g võid
100 g peeneks hakitud sibulat
1 kg sea kaelakarbonaadi
50 ml jahu
1 l kuuma puljongit
300 g riisi
250 ml hapukoort
50 ml tomatipastat
1 sl soola
küüslaugupulbrit
sib... Kuumuta või suures haudepotis ja hauta selles sibul pehmeks.
2. Sega omavahel kõik maitseained ja veereta saadud segus lihatükke, pruunista need siis pannil ja lisa potti. Lisa jahu ja hauta veel 3 minutit, vala peale puljong ning hauta 45 minutit tasasel kuumusel.
3. Lisa riis ja hauta veel 25 minutit.
4. Lõpuks lisa hapukoor ja tomatipüree ning hoia kaane all veel 5 minutit.

Portsjone
6

Valmistusaeg
2 tundi


-


novgorod kirjutas , 11.10.2008 15:56 #800440

Foorumi kuldne käsi ja 32 peaga lohevere valvur
Postitusi: 5543
Punkte: 110579
Viimati: 26.01.2019 02:38
Kollikood: 21031
profiil | kolliurg
Küsimuse, et mm.
Mille järgi valitakse võitja ?
maitse üle ei vaielda .....


Moderaator on reeglina vinniline jorss, kes veel emme juures elab, allasurutud tegelane, kes oma võimuvajadusi välja elab seeläbi, et mingis subkultuuris, antud juhul siis foorumis, saab teemasid ja postitusi muuta/kustutada ning inimesi bännida.


Nowc kirjutas , 11.10.2008 15:58 #800449

Foorumi leegivaldaja
Postitusi: 1163
Punkte: 20342
Viimati: 14.05.2015 18:25
Kollikood: 17494
profiil | kolliurg
Eks vaatab novgorod...


Eriti maru värk..


Jettele kirjutas , 11.10.2008 16:50 #800607

Foorumi arhitekt ja tegelik välguBoss
Postitusi: 8020
Punkte: 11918
Viimati: 12.06.2018 17:07
Kollikood: 173842
profiil | kolliurg
Kas tuleb ise välja mõelda või?


i'm a pussycat really, i'm not very evil at all


Chuffu kirjutas , 11.10.2008 17:28 #800695

Foorumi mürgiste vihmametsade esimese koja punavaraan
Postitusi: 4144
Punkte: 2703
Viimati: 13.10.2016 14:56
Kollikood: 208339
profiil | kolliurg
Kookospallid.

Vaja läheb: 150 g toasooja võid,1 1/2 dl suhkrut,5 dl kaerajahu,1 tl vanillsuhkrut, 1 sl apelsinimahla,
Kaunistamiseks: kookoshelbeid,värvilisi tordikaunistusi või tuhksuhkurt.

Tee nii: Hõõru või suhkruga vahule.Lisa kaerajahu,vanillsuhkrut ja apelsinimahla ning sega kõik korralikul läbi.Veereta taignast kas suuremad või väiksemad ümmargused pallid.Sega kookoshelbed ja tordikaunistused ning veereta palle nende segus.Hoia palle 2 tundi- 1 päev külmkapis(Parem hoia kauem siis paremad!) ja siis söö!Mmmm...


(:


Chuffu kirjutas , 11.10.2008 17:29 #800696

Foorumi mürgiste vihmametsade esimese koja punavaraan
Postitusi: 4144
Punkte: 2703
Viimati: 13.10.2016 14:56
Kollikood: 208339
profiil | kolliurg
Juustu-brokkoli omlett.

Vaja läheb:
1 paprika (kollane),
2 tomatit,
1 suur sibul,
250 g brokkolit,
1-2 sl margariini/võid,
8 muna,
8 sl vett,
2 sl tomatipüreed,
125 g mozzarella juustu,
1 tl soola,
¼ tl valget pipart.

Tee nii:
Pese paprika ja tomatid, koori sibul ning lõika kõik keskmise suurusega tükkideks. Jaga brokkoli õisikuteks, lõika varred väikesteks tükkideks ja keeda paar minutit. Sulata pannil rasv, kuumuta selles aedvilja (mitte pruunistumiseni). Klopi munad, vesi, tomatipüree, sool ja pipar. Vala segu aedviljale, lase hüübida. Viiluta juust ja aseta omleti pinnale. Kergita omleti servi, et kogu munasegu korralikult hüübiks. Serveeri koos pehme saia ja värske salatiga.


(:


witcorneliah kirjutas , 11.10.2008 22:17 #801431

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1536
Punkte: 77650
Viimati: 26.04.2017 11:41
Kollikood: 293043
profiil | kolliurg
Kustutatud

muutis : witcorneliah - 13.10.2008 09:12


hull mõte oli lugeda ^_^ o.O O.o ^.^


witcorneliah kirjutas , 11.10.2008 22:24 #801438

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1536
Punkte: 77650
Viimati: 26.04.2017 11:41
Kollikood: 293043
profiil | kolliurg
nii siis:
võtan enam vähem magusamad asjad kuna kollidele kes kodus katstavad tahavad ikka parimaid asju süüa

Toskaana saia salat
1 tsiapata
1 küüslauguküün
oliivi õli
3 tomatit/6 kirsstomatit
1 kollane paprika
10cm värsket kurki
punane sibul
4-5 pasiiliku lehte
Lõika tsiapata kuubikuteks.Haki küüslauk.Laota tsiapata küpsetuspaberiga kaetud plaadile.Nirista üle õliga ja laota juurde ka küüslauk ja rösti 10 minutit.Lõika tomat sektoriteks.Tükelda paprikas.Koori kurk,lõika pooleks ja viiluta.Haki pasiiliku lehed.Sega.


hull mõte oli lugeda ^_^ o.O O.o ^.^


witcorneliah kirjutas , 11.10.2008 22:29 #801442

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1536
Punkte: 77650
Viimati: 26.04.2017 11:41
Kollikood: 293043
profiil | kolliurg
Hapupiima kook
6 dl jahu
1/2 dl suhkrut
1/2 soola
3 dl hapupiima/jogurtit/keefiri/hapukoort/petti
2 dl siirupit
200g võid.
Segada 3 esimest ainet.Lisada hapupiim(või see mis seda asendab)ja siirup,viimasena või.Segada.
Sulatada.Küpsetada 180¤c juures 40-45 minutit.Proovi küpsust tikuga.Süüa piimaga.


hull mõte oli lugeda ^_^ o.O O.o ^.^


witcorneliah kirjutas , 11.10.2008 22:32 #801445

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1536
Punkte: 77650
Viimati: 26.04.2017 11:41
Kollikood: 293043
profiil | kolliurg
Kaneeli rullid
500g pärmileht taigent
2-3 sl suhkrut
1-2 tl kaneeli
Rulli taigen õhemaks.Puista peale suhkrut ja se järel kaneeli.Keera rulli.Lõika 1,5 cm paksused viilud ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile.Kõpsetada 200¤c juures ahjus 10-15 minutit.Serveeri vaagnal


hull mõte oli lugeda ^_^ o.O O.o ^.^


witcorneliah kirjutas , 11.10.2008 22:36 #801450

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1536
Punkte: 77650
Viimati: 26.04.2017 11:41
Kollikood: 293043
profiil | kolliurg
sorri spämmi eest aga natuke kasuliku õue piduteks.
Klaasi kaunistamine
Pane ühte kausi vesi ja teise suhkur.võta klaas ja pane see äärt mööda veekaussi nii et klaasi äär puutuks kokku veega.Siis võta sama klaas ja pane see äärt mööda suhkru kaussi.Nii et äär puutuks kokku suhkruga.Võta krs pane see klaasi ja vala klaasi sobiv jook nii et vedeliku aar ei puudutaks suhkruga kaetud osa


hull mõte oli lugeda ^_^ o.O O.o ^.^


pinkdress kirjutas , 11.10.2008 23:39 #801484

Foorumi iidne sepistaja ja jumal
Postitusi: 2411
Punkte: 687
Viimati: 25.03.2013 19:41
Kollikood: 314319
profiil | kolliurg
Raffaello Ferrero.

Vaja läheb :

Kookosriisi,
tavalist pähklit,
piima.

Võta pallikujuline vorm. Sobib ka tee vorm.
Panesinna sisse pähkel , ja vala piim peale .
Pane sügavkülma umb . 1 päevaks või kauem.
Kui on valmis , kaunistuseks pane kookosriisi.

Maitsevad nagu suussulavad.

muutis : pinkdress - 11.10.2008 23:40


It's my turn to go, yeah baby...


pinkdress kirjutas , 11.10.2008 23:43 #801492

Foorumi iidne sepistaja ja jumal
Postitusi: 2411
Punkte: 687
Viimati: 25.03.2013 19:41
Kollikood: 314319
profiil | kolliurg
Ahjukõrvits kaneelimeekanaga.

Vaja läheb:
1kg Kõrvits (puhastatud, tükeldatud)
4 cm Ingveritükk
8 küünt Küüslauk
2 sl Astelpajumarjad
8 sl Oliiviõli
2 sl Palsamiäädikas
Koriander (värske)
Pipar
KANA
2 tk Kanafilee
2 sl Kaneel (jahvatatud)
2 tl koriandripulber
Sool
Ingver
400 g Maitsestamata jogurt
2 sl Mesi
1 tk Apelsin


Hõõru kanafileed kaneeli, koriandripulbri ja soolaga. Pressi ingver läbi küüslaugupressi ja lisa kanafileele. Vala üle maitsestamata jogurtiga ja lase vähemalt 30 minutit maitsestuda.

Sel ajal lõika kõrvits kuubikuteks ning aseta koos küüslauguküünte ja ingveriviiludega oliiviõliga piserdatud ahjuvormi. Küpseta 190°C juures, kuni kõrvits tõmbub kergelt pruuniks ja on seest pehme. Kalla ahjukõrvits kaussi. Lisa astelpajumarjad, oliiviõli, palsamiäädikas ja hakitud koriander. Maitsesta pipraga. Pane kauss kõrvale.

Kuumuta pannil õli. Võta filee marinaadist ja prae mõlemalt poolt pruuniks. Lisa filee pinnale mesi, mis hakkab sulama ja karamelliseeruma. Prae mõlemaid filee külgi nii, et kana oleks kummaltki poolt ”suhkrustunud”. Kui tekib tunne, et mesi hakkab liiga pruuniks tõmbuma, lisa värskelt pigistatud apelsinimahla.
Paiguta kõrvits taldrikule, viiluta kanafilee ja aseta kõrvitsale. Puista üle värske koriandriga.


Olen proovinud. Väga maitsev tuli.

muutis : pinkdress - 11.10.2008 23:45


It's my turn to go, yeah baby...


pinkdress kirjutas , 11.10.2008 23:46 #801494

Foorumi iidne sepistaja ja jumal
Postitusi: 2411
Punkte: 687
Viimati: 25.03.2013 19:41
Kollikood: 314319
profiil | kolliurg
Jõhvika - šokolaadikoogid

Kogus Koostis- ja maitseained
PÕHI
350 g šokolaadiküpsised (näit. Selga)
150g Või
KATE
5 tl Želatiin
1 dl Vesi
400 g Maitsestamata toorjuust
4dl Vahukoor
3,5 dl Jõhvikad
2dl Suhkur
KAUNISTUSEKS
1 -2 dl Jõhvikad

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Vooderda neljakandiline vorm (nt 22 x 32 cm) küpsetuspaberiga, nii saad hiljem koogi hõlpsalt kätte. Suru küpsisesegu vormi põhja ning lase paar tundi külmkapis seista. Mõõda želatiin külma vette, paisuta 5 minutit ja sulata siis kuumaveevannil.
Jäta jahtuma. Samal ajal vahusta koor ja eraldi suuremas kausis toasoe toorjuust. Püreesta saumikseri abil pool kattesse minevatest jõhvikatest suhkruga, sega toorjuustuvahusse. Sega ettevaatlikult hulka ka vahukoor ja terved jõhvikad. Lisa peene joana jahtunud želatiinisegu, ise samal ajal segades. Laota kate küpsisepõhjale ning puista kaunistuseks peale jõhvikad.
Lase külmas tarduda 4 tundi kuni üleöö. Tõsta paberi abil vormist välja ja lõika ruutudeks.



It's my turn to go, yeah baby...


Nowc kirjutas , 12.10.2008 16:50 #802610

Foorumi leegivaldaja
Postitusi: 1163
Punkte: 20342
Viimati: 14.05.2015 18:25
Kollikood: 17494
profiil | kolliurg
Reeglitest te kinni ei pea nii kahju :(


Eriti maru värk..


Nowc kirjutas , 13.10.2008 21:15 #804594

Foorumi leegivaldaja
Postitusi: 1163
Punkte: 20342
Viimati: 14.05.2015 18:25
Kollikood: 17494
profiil | kolliurg
-SiimOnLahe- on praegu parim kuna täitis ka viimase reegli punkti!


Eriti maru värk..


koerad200 kirjutas , 13.10.2008 21:35 #804659

Foorumi algaja
Postitusi: 464
Punkte: 5089
Viimati: 25.09.2018 20:23
Kollikood: 311912
profiil | kolliurg
siil talve varusid hankimas

kümnele ettevalmistuseks 40 min + 2 tundi külmkapis

vaja:kohvikann või -tass, 2 kaussi, mõõdu kann,pudrunui,supilusikas,tordialus,kokteilitikke/hambaorke


3 pakki(180 g) #!?!#oküpsiseid

2 dl kohvi(2 dl vett kuuma vett ja
1 kohvimõõdulusikatäis kohvipulbrit)

kreem 200 g võid
1 dl suhkrut
1sl #!?!#opulbrit




kaunistamiseks: nonparelle,kommi,
kokteilitik... kohv.jahuta.
2.lao küpsised laia põhjaga kaussi.
3.vala peale osa kohvist,lao uuskiht küpsiseid ja
kalla peale veel kohvi.tee seda niikaua,
kuniküpsised ja kohv on otsas.vaata,et küpsised
oleksid kohviga kaetud.lase seista 5-10 minutit.
4.tambi pudrunuiaga küpsised pudiks.
5.vahusta või ja suhkur kreemiks,lisa #!?!#opulber.
6.sega pool kreemist küpsisemassi hulka.
ülejäänud pool jäta tordi katmiseks.
7.vormi segust siil.kata kreemiga
8.lase külmkapis vähemalt 2 tundi seista.
9.kaunista nonparellide,kommide tikkude,
puuviljade ja marjadega.


koer


Caramelle. kirjutas , 14.10.2008 16:29 #805226

Foorumi algaja
Postitusi: 426
Punkte: 15555
Viimati: 02.01.2015 00:45
Kollikood: 224496
profiil | kolliurg
Kustutatud

muutis : Cassie - 04.11.2010 22:50

Caramelle. kirjutas , 14.10.2008 16:45 #805303

Foorumi algaja
Postitusi: 426
Punkte: 15555
Viimati: 02.01.2015 00:45
Kollikood: 224496
profiil | kolliurg
Šokolaadi-banaanimuffinid

Tõestatud andmeil olevat nii tume šokolaad kui banaan südameleväga kasulikud, vaimustav maitseelamus veel pealekauba.
-

Kogus Koostis- ja maitseained
1dl Fariinsuhkur
2tk Muna
100g Sulatatud küpsetusmargariin
2tk Küpsed banaanid
3,5dl Jahu
2 tl Küpsetuspulber
50g Tume šokolaad (Bitter või Fazeri plokkšokolaad)
GLASUUR
100g Tume šokolaad

Vahusta toasoojad munad suhkruga tihedaks heledaks vahuks. Lisa sulanud
ja jahutatud margariin, kokanoaga tükeldatud šokolaad ning kahvliga püreeks vajutatud banaanid.
Sõelu peale küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega tainas ühtlaseks.
Küpseta 200° juures 18–20 minutit, lase jahtuda. Pane tükeldatud šokolaad väiksesse minigrip-sulguriga kilekotti, suru õhk välja ja vajuta sulgur kinni. Pane kott umbes 50° vette ning hoia seal šokolaadi sulamiseni. Võid šokolaadi sulatada ka veevannis, kuid siis pead hoolega jälgima, et selle hulka ei satuks auru või veetilku – need muudavad segu tükiliseks. Fazeri šokolaadi kasutamisel leiad sulatamisõpetuse ka pakendilt. Jaga sulanud šokolaad muffinite peale.

Maaaaagiliselt hea :P .

Caramelle. kirjutas , 14.10.2008 16:59 #805334

Foorumi algaja
Postitusi: 426
Punkte: 15555
Viimati: 02.01.2015 00:45
Kollikood: 224496
profiil | kolliurg
Martsipani-kohupiimakook


Seitsmenda taeva martsipani-kohupiimakook. Lehttainapõhjal kohupiimakook õunte ja martsipanibatoonidega.
-

Kogus Koostis- ja maitseained
500g lehttainas
100g toorjuust
250g ricotta kohupiim
200g 20% hapukoor
4sl suhkur
2tk Muna
2sl tärklis
1sl Vanill- või vanilliinsuhkur
100 kuni 150 g suhkur
2tk kalevi glasuuritud martsipanibatoon
500g kompotiõunad
1sl Kaneel (jahvatatud)

Valmistusaeg:

Määri ümmargune vorm võiga kokku ja suru tainas vormi. Äärista servad hõbepaberiga ning küpseta ahjus 200°C juures umbes 5-7 minutit ehk kuni pind on õige pisut kuldne. Vahepeal vispelda munad suhkru ja vanillsuhkruga. Lisa hapukoor, toorjuust, kohupiim ja tärklis ning sega, kuni tekstuur on ühtlane. Aseta kompotiõunad koogipõhjale, puista üle kaneeliga ja lisa hakitud martsipanibatoonid. Kalla seguga üle ning küpseta ahjus 190°C juures umbes 30 minutit. Kontrolli tikuga, kas kook on valmis. Sobib serveerimiseks nii vaniljekastme kui ka -jäätisega.

tee kindlasti :D.

muutis : Caramelle. - 14.10.2008 17:00

merje9 kirjutas , 14.10.2008 18:10 #805431

Foorumi tulevane rubiini saladus
Postitusi: 1902
Punkte: 120098
Viimati: 28.06.2016 01:37
Kollikood: 230363
profiil | kolliurg
Šokolaaditrühvlid

Vaja läheb:
1.5dl Vahukoort
300g Tume šokolaadi
2sl Konjakit või rummi
2dl ka-kaopulber

Kuumuta koor keemiseni, võta kastrul tulelt ja murenda hulka šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Sega hulka konjak.Vala vormi, kata kilega ja pane tunniks külmkappi. Võta teelusikaga vormist trühvlimassi tükke ja veereta käte vahel kuulikesteks.Veereta ka-kaos ja pane serveerimiseni külma. Kui on aega, pane trühvlid ka enne ka-kaos veeretamist pooleks tunniks külma.

Väikesed ka-kaos veeretatud trühvlipallid on šokohoolikute lemmikmaiuseks.

muutis : merje9 - 14.10.2008 18:14

Buffi kirjutas , 14.10.2008 18:39 #805483

Foorumi mürgiste vihmametsade esimese koja punavaraan
Postitusi: 4329
Punkte: 41494
Viimati: 23.09.2019 21:34
Kollikood: 297178
profiil | kolliurg
Maagide salat

Vaja läheb:

7 Maasikat
2 õuna
2 banaani
4 kirssi
1 ploom
1 mandariin
apelsiinimahl
tuhksuhkur
vahukoor


Kidas teha tuleb:

Lõika kõik komponendid tükkideks( Välja arvatud apelsiinimahl, tuhksuhkur ja vahukoor).Pane kaussi ja sega. Lisa siis väheke vahukoort. Jälle sega. Vala pool kohvitassitäit apelsiinimahla kaussi. Sega. Serveeri taldrikule ja lisa tuhksuhkur. Joogiks on apelsiinimahl.

Kommentaar:


Ise sõin seda enda sünnipäeval. Väga hea oli. Välimus on ka väga ilus. Soovitan

Nowc kirjutas , 14.10.2008 19:15 #805613

Foorumi leegivaldaja
Postitusi: 1163
Punkte: 20342
Viimati: 14.05.2015 18:25
Kollikood: 17494
profiil | kolliurg
Mm... Nämmi.. Väga hästi vormistatud Buffi!


Eriti maru värk..



See teema on lukus!